Zen sovepose - herlige soveposer som holder barnet varm og trygg natten gjennom!


Zen sovepose Classic finnes i rosa, blå og grå. Foto: Nested Bean
 

Se de nye, deilige soveposene vi har fått inn! Zen soveposene holder barna trygge og varme natten igjennom. 

De fleste av oss har vel opplevd at barna i perioder sover såpass urolig at de sjelden blir liggende under en dyne. Dette er veldig vanlig spesielt når barna blir mer bevegelige og aktive. Da er Zen sovepose genial. Den sørger for at barna holder varmen, samtidig som den gir en lun trygghet til barnet, uten å hindre barnet i å bevege seg som det ønsker.

Zen sovepose er utformet etter samme konsept som svøpeteppet Zen Swaddle, med et lett trykk på brystet, som etterligner en mors milde berøring. Mange barn elsker å bli svøpt, men ettersom barnet blir større og mer aktivt, er ikke svøpingen lenger ideell. Denne soveposen kan bidra til å gjøre overgangen fra svøping bedre og tryggere.

Zen sovepose classic er laget av 100% myk og deilig bomull. Den inneholder selvfølgelig ingen skadelige stoffer, og er produsert i henhold til amerikanske og internasjonale sikkerhetsstandarder.


Zen sovepose Vinter er for den kaldeste årstiden.. Foto: Nested Bean

Zen sovepose finnes i en egen vinterutgave, til den kaldeste årstiden. Zen sovepose Vinter er laget av 100% myk og deilig bomull og fylt med poly-fiber for ekstra varme. Begge variantene har et praktisk design med justerbare skulderstropper ettersom barnet vokser, og et toveis glidelås system, som gjør bleieskift til en lek.

Foreldre som bruker Zen sovepose forteller at babyene deres sovner lettere og sover lenger enn før de brukte Zen sovepose, i løpet av 1 til 3 netter.

Vi ønsker alle en god natt.. Zzzzzzzzzz..


Foto: Nested Bean 


#baby #søvn #foreldre #babytid #nettbutikk #blogg #produktertilbarn #anbefaling #nyhet

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Barnas Helseprodukter

Barnas Helseprodukter

2, Oslo

Barnas Helseprodukter har endret navn til Bedrebabytid.no, og har opprettet en ny blogg på følgende side: http://bedrebabytid.blogg.no. Sjekk gjerne ut den eller besøk nettbutikken vår www.bedrebabytid.no Vi leverer for barna!

Kategorier

Arkiv

hits